Békából királyfi

 2010.06.26. 19:39

"Hány éves is vagy Te, királyfi? 35. És még hiszel a mesékben?" -szórakoztatott a Markos - Nádas duó minket sok évvel ezelőtt. Múlt csütörtökön, Szent Iván éjjelén mi is hittünk a mesékben. Elképzeltük magunkat, a királyfinkat, a két nemesi családból származó sarj frigyét, és a házasság kimenetelét...Hát, nem egyszerű. Még kisebb vagyonnal sem.

Honnan tudjuk, hogy tényleg Ő az? És ki az az Ő? Már ismerjük, vagy mindig benézzük? És ha a második igaz, hogyan tudnánk felfedezni, hogy miért éppen az adott tulajdonságokat keressük egy pasiban, és elkerülni, ha az már hosszú évek óta nem jó nekünk?

Foglalkoztunk még játszmákkal, tipikus  párkapcsolati problémákkal, folyton fel-felbukkanó vádakkal és automatikus válaszokkal. Honnan jönnek és hogyan lehet belőlük kilépni?

Sokan kérdeztétek, hogy be lehet-e pótolni az elmaradtakat, és lesz-e folytatás.

Amit ígérhetünk: folytatjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szalonfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr472112155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása