Október 16-án, szombaton párkereséssel és párkapcsolattal kapcsolatos önismereti tréninget tartunk.

Gyere el, ha:
-          gyakran mellélősz a párkeresésben,
-          az „igaziban” folyton csalódnod kell,
-          úgy érzed, hogy az együtt maradásért túl sok kompromisszummal fizetsz.
Ahhoz, hogy jól válasszunk, először önmagunkat kell megismerünk. Mélyen a tudatos szint alatt húzódó értékeinket, vágyainkat, motivációinkat. Fontos megfogalmaznunk azokat a határvonalakat is, amelyek megsértésével már nem érezzük komfortosan magunkat. Ha levetkőzve téves beidegződéseinket bátran megismerkedünk valós értékrendünkkel, erősségeinkkel és gyengeségeinkkel, és képesek vagyunk elfogadni, hogy ez az utánozhatatlan „csomag”a mi egyedi lényünk, amitől szerethetőek vagyunk, akkor sokkal kevésbé fogunk téves döntéseket hozni és elviselhetetlen kompromisszumokat kötni a párkeresésben és párkapcsolatokban.
Mit várhatsz a tréningtől?
-          önmagad mélyebb megismerését és ön-elfogadási képességed növelését
-          a párkapcsolattal kapcsolatos vágyaid, elképzeléseid kikristályosodását
-          az esetleg hibák felfedezését és kiküszöbölését
-          ötleteket a rád szabott párkeresési módokra
-          szituációs gyakorlatokat, ahol megláthatod magad kívülről és felismerheted a módosításra szoruló mozzanatokat mind a párkeresés, mind a párkapcsolat területén.
Tehát sokkal tudatosabban és kiegyensúlyozottabban fogsz tudni mozogni a mindennapokban, ami a párkeresésen kívül remélhetőleg egyéb élethelyzeteidre is kihat majd.
Mit ne várj a tréningtől?
-          a múlt hosszas elemezgetését
-          egymás megerősítését az önsajnálatban és negatív gondolatokban
-          személyiséged gyökeres megváltozását, hiszen ez az egy nap elsősorban a hozzáállásbeli változásokat célozza meg.
 Milyen módszerrel dolgozunk?
Az általunk használt módszer a life coaching, amely a gyakorlatias pszichológia és kommunikáció eszközeire épül. Bővebben a módszerről olvashatsz blogunkban, korábbi bejegyzéseinkben, valamint Lilla és Emese saját honlapján is, a linkeknél.
Kik tartják a tréninget?
Egy pszichológus, Kiss Emese, és egy kommunikációs szakember, Bodor Lilla. Mindketten Life Coach-ok, az iskolában ismerkedtek meg, ahol úgy döntöttek, hogy egymást minden szempontból kiegészítve próbálják meg könnyebbé tenni a jelentkezők életét.
Mennyibe kerül mindez?
1 nap (10-18h): 9.000 Ft, mely összeg tartalmazza 1 ingyenes személyes life coaching ülés lehetőségét a tanfolyam során kiválasztott Life Coach-nál.
Hol lesz a tréning?
Budapesten, a pontos helyszínről a jelentkezés után e-mailben értesítünk.
A jelentkezés módja:
küldj egy e-mailt a szalonforccs@gmail.com e-mail címre.
Érdeklődni telefonon is lehet:
Bodor Lilla: 30/26-98-416
Kiss Emese: 70/426-55-90
Várunk szeretettel!
Lilla és Emese

A bejegyzés trackback címe:

https://szalonfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr602304822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása